Ana içeriğe atla

2014 Yılı Mali Destek Programları Hakkında Önemli Hatırlatma

18 Mart 2014

2014 yılı Teklif Çağrısı kapsamında Sosyal Kalkınma Altyapısının Güçlendirilmesi Mali Destek Programı'nin KAYS-PFD üzerinden elektronik başvuru süresi 24/03/2014 saat 23:50'de sona erecektir. Saat 23:50 itibarıyla sistem otomatik olarak kapanacak ve sonrasında herhangi bir değişiklik veya gönderim işlemi yapılamayacaktır. Projenin KAYS üzerinden alınan çıktısı, diğer belgelerle birlikte elden veya posta yolu ile 31 Mart 2014 saat 17:00'ye kadar Ankara Kalkınma Ajansına teslim edilmelidir. Başvurularda herhangi bir gecikme yaşanmaması için potansiyel Başvuru Sahiplerinin elektronik sistem üzerinden "başvurularını tamamlama" işlemini son ana bırakmamaları önem arz etmektedir.

Diğer taraftan İleri Teknolojilerde İhracat Odaklı Kalkınma Mali Destek Programı'nın KAYS-PFD üzerinden elektronik başvuru süresi 17.03.2014 saat 23:50 itibarıyla tamamlanarak otomatik olarak kapanmış olup artık sistem üzerinde herhangi bir değişiklik yapılması söz konusu değildir. Projenin KAYS üzerinden alınan çıktısı, diğer belgelerle birlikte 24 Mart 2014 saat 17:00'ye kadar elden veya posta yolu ile Ankara Kalkınma Ajansı'na teslim edilmelidir.

Başvuruların teslim alınma işlemi her program için belirtilen tarih ve saatte noter huzurunda sonlandırılacak olup, zamanında KAYS üzerinden gönderilmeyen ve matbu olarak Ajansa sunulmayan proje başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Posta veya kargo şirketine bağlı gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.