Ana içeriğe atla

"2011 Mali Destek Programı" bilgilendirme toplantıları devam ediyor

1 Temmuz 2011
Bilgilendirme ve tanıtım toplantılarına ajans yeni hizmet binasında devam eden Ankara Kalkınma Ajansı, 12 Temmuz tarihinde, Ankara merkezde faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Öte yandan, Ankara'nın birçok ilçesinde bilgilendirme toplantılarının ardından merkezde geçtiğimiz günlerde il merkezinde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara yönelik, "Başkentin Potansiyeli Harekete Geçiyor" başlığıyla geniş katılımlı bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Türkiye Barolar Birliği Litai Konukevi'nde yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, ajansın geçen yılın Temmuz ayında faaliyete geçtiğini ve bir yıllık sürede önemli işlere imza attığını vurguladı.

Hazırladıkları mali destek programları ile başkentte bilişim ve sağlık sektörlerinde yenilikçi uygulamalar geliştiren girişimcilerle turizm alanında yatırım yapacaklara 350 bin liraya kadar destek vereceklerini anlatan Balcı, toplamda 20 milyon lirayı bulacak mali destekten Ankara'da faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşları ile KOBİ'lerin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının faydalanabileceğini ifade etti.

Ankara Kalkınma Ajansı 2011 Mali Destek Programı çerçevesindeki bilgilendirme toplantıları, 14 Temmuz günü özel sektöre yönelik gerçekleştirilecek toplantıyla devam edecek.