Ana içeriğe atla

2016 Yılı 1. Kalkınma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

2 Haziran 2016

2 Haziran 2016 tarihinde yapılan 2016 Yılı 1. Kalkınma Kurulu Toplansı'na; Ankara Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Kalkınma Kurulu üyesi kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kalkınma Kurulu Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz, Ajansın çalışmalarından örnekler vererek, Kalkınma Kurulu'nda yer alan üye kurum ve kuruluş temsilcilerinden daha fazla öneri beklendiğini kaydetti. Ajansın çalışmalarından duyulan memnuniyeti anlatan Yılmaz, Genel Sekreter Arif Şayık ve Ajans uzmanlarına teşekkür etti.

Kalkınma Kurulu Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz'ın konuşmasının ardından Ankara Kalkınma Ajansı İş Geliştirme ve Strateji Birim Başkanı Muhammed Ali Oflaz tarafından 2016 yılında yürütülen çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Oflaz, özellikle eğitim çalışmalarının Ankaralılar tarafından büyük ilgi gördüğünü belirterek gelecek dönemde çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Toplantının görüş ve öneri bölümünde ise söz alan Kurul Üyeleri, düşüncelerini paylaştı. Kalkınma Kurulu üyeleri arasında iletişimin güçlendirilmesine yönelik görüş birliğine varıldı.