Ana içeriğe atla

2015 Yılı Sosyal Etkileşim Programı

10 Nisan 2015

Toplam 1.000.000 TL bütçe ile uygulanacak programın genel çerçevesi, amaçları, öncelikleri, uygunluk kriterleri ve diğer başvuru koşulları Program Başvuru Rehberinde yer almaktadır. Başvuru Rehberi ve Başvuru Formu Ekleri aşağıdaki bağlantılardan temin edilebilir.
Sosyal Etkileşim Programı kapsamında gerçekleştirilen teklif çağrılarının usul ve esasları ajansların diğer teklif çağrılarından farklıdır. Lütfen rehberi detaylı bir şekilde okuyunuz ve uygunluk kriterlerini dikkatlice inceleyiniz. 

REFERANS NOTR51/15/SEP
PROGRAMIN AMACIDüzey 2 Bölgeleri arasında sosyal etkileşimin artırılması ve sosyal sermayenin geliştirilmesi
PROGRAMIN ÖZEL AMACITR51 ve TRC2 bölgeleri (Ankara, Diyarbakır-Şanlıurfa) arasında güven ilişkilerinin geliştirilmesi, bilgi ve tecrübe paylaşımının artırılması ve sosyal bağların güçlendirilmesi
PROGRAMIN ÖNCELİKLERİ
  • Birey ve grupların birlikte ve ortak amaçlar doğrultusunda hareket etme becerilerinin yükseltilmesi, sürdürülebilir ağ ilişkilerinin geliştirilmesi
  • Kurumsal yapıların güçlendirilmesine yönelik işbirliği, tecrübe paylaşımı ve ortaklıklar geliştirilmesi
  • Sosyal ve ekonomik hayata katılım ve sosyal içerme konularında iyi örneklerin paylaşılması ve ortak sosyal sorumluluk kültürünün artırılması
PROGRAMIN TOPLAM BÜTÇESİ1.000.000 TL
ASGARİ VE AZAMİ DESTEK TUTARI20.000 - 100.000 TL
EŞ-FİNANSMANBu program kapsamında eş-finansman zorunluluğu yoktur.
PROJE SÜRESİAsgari 2 Ay - Azami 9 Ay
UYGUN BAŞVURU SAHİPLERİKamu kurumları, yerel yönetimler ve bunların birlikleri, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, işçi ve işveren örgütleri, sivil toplum kuruluşları, eğitim kurumları, okul aile birlikleri, kooperatifler, OSB, KSS ve teknoparklar.
SON BAŞVURU TARİHİ5 Haziran 2015 – saat: 18:00

Başvuru Rehberi ve Başvuru Belgeleri

Başvuru Süreci

Başvuru Sahiplerinin, elektronik olarak doldurup, çıktısını alacakları Başvuru Formu ile talep edilen tüm Ek belgeleri 1 (bir) asıl, 1 (bir)suret ve 1 CD halinde son başvuru tarihine (29 Mayıs 2015 – saat: 17:00) kadar Ajans'a kapalı zarfta elden ya da posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir. Başvuru yapmadan önce Başvuru Rehberinin ilgili bölümlerini dikkatlice incelemeniz tavsiye edilir.

Sıkça Sorulan Sorular

Sorularınızı, başvuruların tamamlanması için belirlenen 29 Mayıs 2015 tarihinden 10 gün öncesine kadar, teklif çağrısının referans numarasını açık bir şekilde belirterek, elektronik posta ile sep@ankaraka.org.tr adresine gönderebilirsiniz. Sorularınız Ajansa ulaşma tarihinden itibaren en geç 10 iş günü içerisinde yanıtlanacaktır.

Tüm adaylara eşit davranılacak ve geneli ilgilendiren bir bilgi Ajansın internet sitesinde www.ankaraka.org.tr Sıkça Sorulan Sorular (SSS) bölümünde yayınlanarak diğer başvuru sahiplerine de sunulacaktır.

Tüm resmi açıklamalar ve talep edilen bilgi Ajans tarafından sağlanacaktır. SSS listesinde ve Başvuru Rehberinde yer almayan hiç bir bilgi Başvuru Sahipleri ve Ajans için bağlayıcı nitelik taşımamaktadır.