Ana içeriğe atla

World Ecommerce Forum Daveti

11 Mayıs 2020

Pandemi sürecinde e-ihracat ile kalkınmanın artması amacıyla en büyük pazarlardan biri olan İngiltere başta olmak üzere tüm dünyadan e-ticaret firmaları ve pazar yerleri Türk üreticileriyle bir araya gelecek. WORLD E-COMMERCE FORUM, bu yıl Kovid-19 salgını önleme çalışmaları çerçevesinde online ve firmaların ücretsiz katılımına imkan sunulacak şekilde düzenlenecektir.

Türkiye'nin e-ihracat odağında ilk ve en büyük online forumu olacak WORLD E-COMMERCE FORUM 2020, İngiltere Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyon partnerliği ve Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ile gerçekleştirilecektir. Forumda sektörün gelişimi ve hedefleri, oturumlar, workshoplar ve birebir eşleştirmeler sağlanacaktır.  

İngiltere Ticaret Bakanlığı'nın İngiltere'den e-ticaret firmalarının yöneticileri, uluslararası pazaryerlerinin temsilcileri ve tedarikçilerini davet ile dahil olacağı forumda e-ihracat ile kalkınmanın desteklenmesi ve tüm paydaşlara katkı sağlanması hedeflenmektedir. Forumda, ayrıca, ikili eşleştirme uygulaması ile firmaların e-ihracat vizyonuna ve olası iş birliklerine pozitif katkı sunulması amaçlanmaktadır.

Uluslararası katılımlı ve online olarak düzenlenecek forum, ücretsiz gerçekleşecektir.

İngiltere ve Türkiye'den 5 binden fazla üretici, tedarikçi, e-ticaret ve e-ihracat firmaları ve pazaryerleri etkinlikte yer alacaktır.

 

Etkinlik nasıl olacak: https://www.youtube.com/watch?v=5H4h4ChXCOE

Bilgi & Kayıt: www.worldef.net