Ana içeriğe atla

Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Konferansı: Köprüler Kurmak Etkinliğİ

18 Ağustos 2020

Ankara Kalkınma Ajansı'nın paydaşlarından olduğu Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı projesi kapsamında Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Konferansı: Köprüler Kurmak etkinliği 9-10 Eylül 2020 tarihlerinde 09.30-13.00 saatleri arasında Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.

Sivil Toplum Sektörlü Ortaklıklar ve Ağlar Hibe Programı kapsamında Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı projesi, Vehbi Koç Vakfı liderliğinde yürütülmektedir. Proje ile Türkiye'de sosyal girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi amaçlanmakta ve bu amaç çerçevesinde Türkiye'de sosyal girişimciliğin potansiyelini ölçen araştırmalar, yasal çerçeve araştırması ve savunuculuk faaliyetleri ,sosyal girişimcilik eğitimleri , #TSGA Açık Sahne etkinlikleri ve #TSGA Perşembe Buluşmaları faaliyetleri 2018 yılından bu yana yürütülmektedir. Ayrıca proje kapsamında Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Dijital Platformu'nu kurulmuş ve platform üzerinden sosyal girişimcilik alanında ihtiyaç duyulan bilgi ve belge kaynağı oluşturulması amaçlanmıştır.

TSGA projesi kapsamında yürütülen faaliyetlerin anlatılacağı ve sosyal girişimciliğin geleceğine dair fikirlerin geliştirilmesinin hedeflendiği Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Konferansı: Köprüler Kurmak Konferansı 9-10 Eylül 2020 tarihlerinde 09.30-13.00 saatleri arasında Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.  "Şimdi kurulan köprüleri sağlamlaştırmanın, yeni köprüler kurmanın zamanı..." sloganı ile   yola çıkan konferansa katılım için buraya tıklayınız.

Ayrıca Konferans programı ve konuşmacılarla ilgili ayrıntılı bilgilere ve başvuru formuna Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Konferansı web sitesinden de ulaşabilirsiniz.