Ana içeriğe atla

Sosyal Sorumluluk Platformu’nda 14. Sponsorluk Anlaşması Gerçekleştirildi

14 Haziran 2019

Sosyal Sorumluluk Platformu'nda yer alan "Engelsiz Bir Dünya İçin Hep Birlikte El Ele " Projesi için Ankara Kalkınma Ajansı'nda sponsorluk imza töreni gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen sponsorluk imza törenine; Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Engelsiz Dünya Kültür Turizm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Engelsiz Kafe sahibi Veysel Celiloğlu ve proje sponsoru Beynat Eğit. Öğr. Tur. Pazar. Yay. Bil. Danış. San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Sorumlusu Utkan Beyazıt Turpçu ile davetliler katıldı.

Sosyal Sorumluluk Platformu adına imza töreninde konuşan Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık; Platform'un 11 başlık altında sivil toplum kuruluşları tarafından projelendirilen çeşitli toplumsal sorunları sponsor ve gönüllüleri ile buluşturan bir yapı olduğunu, bu yapı kapsamında 14'üncü sponsorluk anlaşmasının imzalanıyor olmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Engelsiz Kafe sahibi Veysel Celiloğlu,  imza töreninde yaptığı konuşmada projelerine samimi desteklerinden ötürü Beynat Eğit. Öğr. Tur. Pazar. Yay. Bil. Danış. San. Tic. A.Ş'ye ve Sosyal Sorumluluk Platformu'nun çalışmalarından dolayı Ankara Kalkınma Ajansı'na teşekkürlerini ifade etti.

Proje sponsoru Beynat Eğit. Öğr. Tur. Pazar. Yay. Bil. Danış. San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Sorumlusu Turpçu, şirket olarak sosyal sorumluluk projelerine verdikleri öneme değinerek projede yer almaktan ve destekçi olmaktan duydukları mutluluğu ifade etti.

Proje kapsamında engelli bireylerin kendi evleri gibi gelip oturabilecekleri, kitap okuyabilecekleri Engelsiz Kafe'de, fiziki koşullarının bir kısmı engelliler için iyileştirilmiş olup, eksik kalan bölümün proje ile tasarımı yapılarak tadilat ve tamiratının yapılması, yararlanıcı ve platform yürütme kurulu tarafından belirlenen 2.000 adet kitabın temini ve belirlenen bölüme kütüphane kurulması hedefleniyor.