Ana içeriğe atla

Sosyal Girişimcilik ve Sosyal Yenilikçilik Mali Destek Programı Bilgilendirme ve Tanıtım Toplantısı ODTÜ Teknokent CoZone'da Gerçekleştirildi

25 Eylül 2019

Ankara Kalkınma Ajansının 2019 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında ilan edilen Sosyal Girişimcilik ve Sosyal Yenilikçilik Mali Destek Programı'nın bilgilendirme ve tanıtım toplantısı ODTÜ Teknokent CoZone'da gerçekleştirildi. Toplantıya kamu kurumları, sivil toplum, sosyal girişimciler ve akademiden çok sayıda ziyaretçi katılım sağladı.

Ajansın açıkladığı 2019 Yılı Proje Teklif Çağrısında ilan edilen mali destek programları hakkında detaylı bilgi verilen toplantıda, katılımcılardan gelen sorular Ajans uzmanları tarafından yanıtlandı. Ankara Kalkınma Ajansının mali destek programları kapsamında ilan ettiği toplam 7 Milyon TL bütçeli Sosyal Girişimcilik ve Sosyal Yenilikçilik Mali Destek Programı bilgilendirme ve tanıtım çalışmaları ay sonuna kadar devam edecek.

Program, Ankara Kalkınma Ajansı'nın iştirakçi ortağı olduğu Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı'nın Açık Sahne etkinliğinin gerçekleşmesiyle sona erdi.