Ana içeriğe atla

Sivil Toplum Kuruluşlarından Ankara Kalkınma Ajansı'na ziyaretler

23 Kasım 2012

Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara'yı ekonomik, kültürel ve siyasal açıdan küresel bir başkente dönüştürecek kalkınma stratejilerinin geliştirilmesinde ve hayata geçirilmesinde öncü olmak vizyonuyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgenin kalkınması adına emek veren paydaşlarıyla da sıkı ilişkiler yürüten Ankara Kalkınma Ajansı, birçok ziyaretçi ağırlıyor.

Hafta boyunca Ankara'da faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisini kabul eden Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, bu tür buluşmaları ajans faaliyetlerinin paylaşılması ve paydaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması adına çok önemsediklerini dile getirdi.

Ankara Trakyalılar Derneği ve Ankara Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Ferhat Akgül ve Balkan Türkleri İnsan Hakları Derneği Başkanı Ahmet Cebeci'yi konuk eden Balcı, farklı bölgelerden gelip Ankara'da yaşamayı tercih eden bu paydaşların da Ankara'nın kalkınmasında gönüllü olduklarını görmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Ankara Kalkınma Ajansı desteği ile hayata geçirilen "İnternet Ticaretinde Aracılı Pazarlama Projesi"nin yürütücüsü ve Usta Yazılım A.Ş. ortaklarından Serhan Poçan da, Balcı'yı ziyaret ederek bir şükran plaketi sundu. Ankara Kalkınma Ajansı'nın Ankara için çok stratejik olan alanlarda çok önemli destek mekanizmaları oluşturduğunu dile getiren Poçan, Ajansın projelerine olan güveni ve desteği için de teşekkür etti.