Ana içeriğe atla

Kadınlarımızın Potansiyelleri Performansa Dönüşüyor

18 Ekim 2019

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen Sosyal Sorumluluk Platformu bünyesinde yer alan "Kadınlarımızın Potansiyelleri" projesi için imzalanan sponsorluk sözleşmesi anlaşması kapsamında ilk eğitim gerçekleşti.

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen Sosyal Sorumluluk Platformu bünyesinde yer alan "Kadınlarımızın Potansiyelleri" projesi için sponsorluk sözleşmesi anlaşması AR-AZ Mimarlık İnş. Tah. Firması sahibi Emel USLU ATİK'in sponsorluğunda gerçekleştirilmişti. Proje uygulamaya geçmiş olup bu kapsamda ilk eğitim City Otel'de kadın girişimci adaylarının katılımı ve Holistik Yaşam ve Gastronomi Derneği üyeleri Şengül Demir ve Yeşim Kaya eğitmenliğinde başladı.

Eğitimde kadınların özgüvenli ve çözüm odaklı olmalarının, kendi var oluşlarını ve potansiyellerini  fark etmelerinin önemine vurgu yapıldı. Bu bağlamda altı ay sürecek olan eğitimin ilk konusu 'Kadının Rolleri ve İletişim Becerileri' oldu. Girişimci adayı kadınlar  eğitim sonunda  keyifli bir gün geçirdiklerini, sabırsızlıkla gelecek eğitimi beklediklerini ifade ettiler. Proje sponsoru Emel  Uslu Atik ise girişimci adayı kadınları böyle bir etkinlik vesilesi ile otellerinde ağırlamanın verdiği mutluluğu dile getirdi.

Sponsorluğunu AR-AZ Mimarlık İnş. Tah. firması sahibi Emel USLU ATİK'in üstlendiği "Kadınlarımızın Potansiyelleri" projesi kapsamında Ankara'da yaşayan girişimci adayı kadınlara kadının rolleri ve iletişim becerileri, kendi potansiyellerini fark etme atölyeleri, beslenmenin püf noktaları, hayaller ve hedefler çalışması, girişimcilik becerileri, kadın ve sevinci taze tutmak başlıklarında eğitimler verilerek kadınların özgüvenli ve çözüm odaklı yaklaşımlarını sürdürmelerine katkıda bulunulması amaçlanıyor.