Ana içeriğe atla

İleri Teknolojilerde Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumları Toplantısı

2 Ekim 2019

Ankara'da ileri teknoloji alanında eğitim veren kurumlardan temsilcilerin katıldığı toplantı 2 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Ankara Kalkınma Ajansının 2019 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında yürütülen bilgilendirme toplantıları devam ediyor. İleri Teknolojili Ürün Ticarileştirme ve İleri Teknoloji Alanında Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı için bilgilendirme toplantısı, Ankara'daki ileri teknoloji alanında eğitim veren kurumlardan temsilcilerin katılımı ile 2 Ekim 2019 tarihinde Ankara Kalkınma Ajansında gerçekleştirildi.

Mesleki Eğitim Kapasitesinde Artış Hedefleniyor

Ankara Kalkınma Ajansının 2019 Yılı Proje Teklif Çağrısı başlıklarından olan İleri Teknolojili Ürün Ticarileştirme ve İleri Teknoloji Alanında Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı'na ilişkin detayların paylaşıldığı toplantıda katılımcılardan gelen sorular da yanıtlandı. Toplam bütçesi 10 Milyon TL olan program için internet üzerinden son başvuru tarihi 22 Kasım 2019 olarak belirlendi. İşletmeler için ileri teknolojili ürünlerin ticarileştirilmesini öngören program, ileri teknolojili sektörlerde istihdamı karşılayacak mesleki eğitimin geliştirilmesini de hedefliyor. Program ile toplam 500 Bin TL'ye kadar destek sunulacak.