Ana içeriğe atla

Genel Sekreterimiz Dr. Cahit ÇELİK Vali Vasip ŞAHİN'i Ziyaret Etti

7 Nisan 2021

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğine atanan Dr. Cahit ÇELİK, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış YENİÇERİ ile birlikte Ankara Valisi Vasip ŞAHİN'i makamında ziyaret etti.

Görüşmede Ajansın bölgedeki faaliyetlerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Vali ŞAHİN, Genel Sekreter Dr. Cahit ÇELİK'e yeni görevinde başarılar diledi.

Dr. Cahit ÇELİK, 2003 – 2008 yılları arasında sırasıyla Ordu – Gülyalı, Artvin – Yusufeli, Bingöl – Genç Kaymakamlığı yapan ÇELİK, 2008 yılında çıkarılan müşterek kararname ile Giresun Vali Yardımcılığına atandı. 2009 – 2011 yılları arasında Çankırı – Ilgaz Kaymakamlığı görevinde bulunan ÇELİK, 2011 – 2014 yılları arasında Texas Dallas Üniversitesi İktisadi, İdari ve Siyasi Bilimler Anabilim dalında doktorasını tamamladıktan sonra 2014 yılında Hatay – Samandağ Kaymakamlığına atandı. Dr. ÇELİK, 1 Mart 2018 tarihinden bu yana İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında Mülkiye Müfettişi olarak görev yapıyordu.