Ana içeriğe atla

Firmalara Teknolojik Destek

2 Ekim 2020

HÜRRİYET ANKARA

Ankara Kalkınma Ajansı, 'Teknoloji Habitatı 2020 Programı' kapsamında proje üreten firmalara çeşitli oranlarda destek vereceklerini açıkladı.

SON BAŞVURU TARİHİ 6 KASIM

Destek oranları, kâr amacı gütmeyen kuruluşlar için yüzde 25-100, kâr amacı güden kuruluşlar için yüzde 25-75 olarak belirlendi. Başvurular, 6 Kasım Cuma günü saat 17.00'ye kadar internet üzerinden yapılabiliyor

Başkentli firmalara destek verilecek

ANKARA Kalkınma Ajansı, bu yıl Mikrodenetleyici, Mikroişlemci ve Elektronik Devre Kartı Tasarımı, Üretimi ve Ekosisteminin Geliştirilmesi Programı (Teknoloji Habitau 2020 Programı) kapsamında proje üreten Başkent'teki firmalara çeşitli oranlarda destek verecek. Ajanstan yapılan yazılı açıklamaya göre, söz konusu programla mikrodenetleyici (MCU), mikroişlemci (MPU) ve baskı devre kartı (PCB) tasarımı, üretimi ve ekosisteminin geliştirilmesine öncelik veriliyor. Destek oranları, kâr amacı gütmeyen kuruluşlar için yüzde 25-100, kâr amacı güden kuruluşlar için yüzde 25-75 olarak belirlendi. Çağrı kapsamında bir bütçe kısıtı bulunmazken yalnız bir proje desteklenecek. Başvurular, 6 Kasım saat 17.00'ye kadar internet üzerinden yapılacak, taahhütname de 13 Kasım aynı saate kadar teslim edilecek.