Ana içeriğe atla

Deneyimden Üretime Kaviyer’ Projesi Açılış ve Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

20 Ekim 2020

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından 2020 Yılı Sosyal Girişimcilik ve Sosyal Yenilikçilik Mali Destek Programı kapsamında desteklenen ve Üretkenizbiz Kooperatifi tarafından TOSYÖV ve Türkiye Bilişim Derneği ortaklığında yürütülen bireylerin yetkinlik ve deneyimlerinin toplumsal kalkınma için geri kazandırılmasının hedeflendiği 'Deneyimden Üretime Kaviyer' Projesi'nin açılış ve basın toplantısı 20 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Üretkenizbiz Kooperatifi ortağı Suna ÖZTOP moderatörlüğünde, Üretkenizbiz Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Melek Bar ELMAS, TOSYÖV Başkanı Şerafettin Nezih KULEYİN, Türkiye Bilişim Derneği Başkanı Rahmi AKTEPE ve Ankara Kalkınma Ajansı Uzmanı Tuğçe RODOPLU tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından Sn. ELMAS projenin kapsamına ilişkin bir sunum gerçekleştirilmiştir.

Sunumda, proje ile iş yaşamında başarılı işler yapmakla birlikte çeşitli nedenlerle ekonomik yaşamın dışında kalan yetkin bireylerin topluma ve üretime geri kazandırılmasının hedeflendiği belirtilmiş ve bu amaç doğrultusunda gerçekleştirilecek faaliyetler anlatılmıştır.

Kamu, özel sektör ve STK temsilcilerinin katılım sağladığı toplantı, katılımcıların soruları cevaplandıktan sonra sona ermiştir.