Ana içeriğe atla

Avrupa Birliği Sivil Diyalog: Outspeed Start-Up Projesi Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi

27 Haziran 2019

Ankara Kalkınma Ajansı iştirakiyle gerçekleştirilecek olan, Avrupa Birliği Sivil Diyalog: Outspeed Start-Up Projesi açılış toplantısı 21 Haziran 2019 tarihinde ODTÜ Teknokent CoZone'da gerçekleştirildi.

Çok sayıda yerli ve yabancı proje paydaşının katılımıyla gerçekleşen toplantıda Dış İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği Dairesi Başkanı Bülent Özcan, PMI Türkiye Dönem Başkanı Mustafa Tülü, PMI Türkiye Proje Koordinatörü E. Gökçe Phillips ve Ankara Kalkınma Ajansı'nı temsilen Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Özgür Sarıca açılış konuşması gerçekleştirdiler.

Proje Yönetim Mesleği İlkeleri Teknikleri ve Rotası Derneği (PMI Türkiye), PMI Slovenya, PMI Bulgaristan ve PMI Fransa ortaklığında ve Ankara Kalkınma Ajansı'nın iştirakiyle gerçekleştirilecek olan proje ile, Türkiye, Slovenya, Bulgaristan ve Fransa'daki start-upların kurumsal kapasitelerini proje yönetimi ilkeleri çerçevesinde geliştirmesi hedefleniyor.

Ankara Kalkınma Ajansı'nın yer aldığı proje ile Ankara'daki start-uplar genelinde 9 yıldır oluşturduğu tecrübelerin paylaşılması hedefleniyor. Ayrıca Ankara'daki start-upların finansal ve yönetsel kapasitelerinin geliştirilmesine katkıda bulunulması amaçlanıyor.