Ana içeriğe atla

Ankara’da İş ve İnşaat Makineleri Sektörü Analizi ile Verimlilik Merkezi Kurulmasına Dair Fizibilite Hazırlık Projesi Kapanış Toplantısı

10 Eylül 2019

"Ankara'da İş ve İnşaat Makineleri Sektörü Analizi ile Verimlilik Merkezi Kurulmasına Dair Fizibilite Hazırlanması"  Projesinin kapanış toplantısı OSTİM Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Makine İmalat Sanayii Dernekleri Federasyonu ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi tarafından yürütülen "Ankara'da İş ve İnşaat Makineleri Sektörü Analizi ile Verimlilik Merkezi Kurulmasına Dair Fizibilite Hazırlanması"  Projesinin kapanış toplantısı, 10 Eylül 2019 tarihinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi ve Verimlilik Genel Müdürü Dr. Hali İbrahim Çetin'in katılımıyla OSTİM Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

İş ve İnşaat Makineleri Kümelenmesi Yönetim Kurulu Başkanı Halide Rasim, Türkiye İş Makineleri Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği Derneği Başkanı Merih Özgen, Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı Başkanı Nezih Kuleyin, OSTİM Başkanı Orhan Aydın, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ankara İl Müdürü Vehbi Konarılı, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Barca, Makine İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Sevda Kayhan Yılmaz ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi ve Verimlilik Genel Müdürü Dr. Halil İbrahim Çetin tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından MAKFED Genel Sekreteri Lütfü Bakır tarafından fizibilite raporunun sonuçları hakkında sunum gerçekleştirilmiştir.

Kamu, özel sektör ve sivil toplum temsilcilerinin katılım sağladığı toplantı, öğleden sonra FESTO Akademi Müdürü Hakan Emince'nin "Pnömatikte Enerji Verimliliği" ve "Çalışanların Yetkinlik Gelişiminde Yeni Yaklaşımlar" sunumu ile sona ermiştir.