Ana içeriğe atla

Ankara İli İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı

30 Ocak 2019

Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı il teşkilatında yer alan kurum ve kuruluşlar ile Ankara İli İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı 29 Ocak 2019 tarihinde Ajans binasında gerçekleştirildi.

Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarlı, Ankara Ticaret İl Müdürü Yavuz Karaer ve KOSGEB müdürlüklerinin temsilcileri katıldı.

Toplantıya katılan kurum ve kuruluşlar 2019 çalışma programlarına dair sunumlarını gerçekleştirirken, şuan aktif ve yeni dönemde yayınlanacak olan devlet destekleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantıda, devlet desteklerinin etkili şekilde kullandırılması amacıyla devlet destekleri mekanizmasındaki ilgili tüm taraflar arasında yakın işbirliği ve koordinasyonun gerekliliği, uygulamada etkin önlemlerin alınarak hızın arttırılması ve devlet desteklerinin kullanılmasında sanayinin tüm kesimleri ile iletişime önem verilerek, yerli ve milli üretimin her daim desteklenmesi hususları karara bağlandı.