Ana içeriğe atla

Yerli Tedarik ve İş Birliği Buluşmaları Türk Telekom ile Devam Ediyor

16 Aralık 2019

Yenilikçi ürününüzü veya projenizi büyük firmaların tedarik sistemine dahil etmek ister misiniz?

TechAnkara Yerli Tedarik ve İş Birliği Buluşmaları; yerli üreticilerin üretim ve tedarik kapasitelerinin artırılması, endüstrinin talep ve ihtiyaçlarına yenilikçi ve katma değeri yüksek yerli çözümler sunulması amacıyla Ankara Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen işbirliği platformudur.

2015 yılından bu yana gerçekleştirilen etkinlikler ile Ankara'da faaliyet gösteren ve üretim girdisi olarak önemli miktarda bilişim ve destek hizmetleri, malzeme, makine ve insan kaynağı satın alan veya ithal eden büyük şirketler ile kurumsal düzeyde iletişim geliştirilmekte; büyük şirketlere tedarik potansiyeli arz eden girişimcilerimizle şirketlerin irtibat kurmaları sağlanmaktadır.

Etkinliğimiz Türkiye'nin en önemli telekomünikasyon ve alt yapı sağlayıcı firmalarından biri olan Türk Telekom ile devam etmektedir.

Türk Telekom için Açık Tedarik Talepleri

  • Nesnelerin İnterneti (IoT – Internet of Things) Teknolojileri
  • Yapay Zeka (AI – Artificial Intelligence) Teknolojileri
  • Görüntü İşleme
  • Büyük Veri (Big Data) Toplama / İşleme
  • Akıllı Şehir Dikey Bileşeni Olabilecek Çözümler (Sulama, Aydınlatma, Kavşak vb. )
  • Akıllı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Dikey Bileşeni Olabilecek Çözümler (OSOS, Scada vb.)

Tabloda belirtilen alanlarda yenilikçi proje, ürün ve hizmetlerini sunmak isteyen firmalarımızın başvuru yapması gerekmektedir.

Başvuru

Başvurular aşağıda adresi verilen TechAnkara Girişimcilik Portalı üzerinden alınmaktadır.

https://girisimci.ankaraka.org.tr/tr/auth/login

İlk ikili görüşme ve sunum etkinliği, 16 Ocak 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular için düzenlenecektir. Ayrıca başvuruların alınması yıl içinde devam edecek, dönemler itibarıyla ikili görüşme ve sunum etkinlikleri planlanacaktır.

Değerlendirme Süreci

Alınan başvurular Ankara Kalkınma Ajansı tarafından değerlendirilerek ilgili firmaya yönlendirilecektir. Karşılıklı mutabık kalınması durumunda ikili görüşme organizasyonu yapılacak ve başvuru sahibine iletilecektir.

Soru, görüş ve talepleriniz için:

Şeref Furkan CEYLAN (sfceylan@ankaraka.org.tr veya (0312) 310 03 00)

Ankara Kalkınma Ajansı