Ana içeriğe atla

TechAnkara Proje Pazarı, 12 Kasım'da ATO Congresium'da

5 Kasım 2018

Bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan TechAnkara Proje Pazarı etkinliği, 12 Kasım 2018 Pazartesi günü ATO Congresium'da gerçekleştirilecektir.

TechAnkara Proje Pazarı 2018 için 17 Ağustos - 3 Ekim 2018 tarihleri arasında toplam 482 yenilikçi proje başvurusu alınmıştır. Başvuruda proje  bilgilerini eksiksiz tamamlayan 334 proje idari değerlendirmenin ardından 52 üyeden oluşan jüri değerlendirmesine tabi tutulmuştur. Her bir proje en az iki jüri üyesi tarafından yenilikçilik, ticarileşme potansiyeli, pazar potansiyeli, sosyal ve çevresel fayda ile takım başlıklarında değerlendirilmiştir. İki jüri üyesi arasında 15 puan ve daha fazla fark olan projeler üçüncü bir jüri üyesi tarafından ayrıca puanlanmıştır. Toplam 640 proje değerlendirmesi gerçekleşmiştir.

TechAnkara100 Girişimcileri

Değerlendirmeler sonucunda ilk 100'de iki projesi ile yer alan 3 girişimcimiz için birer stant ayrılmış, böylece daha fazla girişimciye sıralamada yer verilmiştir. Bu kapsamda puanları aynı olan sıradaki 5 projeyle birlikte TechAnkara Proje Pazarı 2018'de toplam 102 stantta 105 proje sergilenecektir.

Sergilenecek projeler listesi için tıklayınız.

TechAnkara100'de yer alan girişimcilerin teknoloji olgunluk ve yatırıma hazırlık seviyelerine göre dağılımı aşağıdaki gibidir:

TechAnkara100 girişimcilerinin faaliyet alanı ve hedef sektör dağılımı ise aşağıdaki gibidir:

TechAnkara10 Sunumları

Etkinlik günü, TechAnkara10 girişimcileri duyurulacak ve jüri önünde sunumlarını gerçekleştirecektir. Sunumlar neticesinde jüri puanlarıyla belirlenecek TechAnkara biirncisine 40.000 TL, TechAnkara ikincisine 25.000 TL ve TechAnkara üçüncüsüne 15.000 TL ticarileştirme ödülü verilecektir.

Etkinlik Programı

Etkinlik hakkında güncel gelişmeleri ve programı www.ankaraprojepazari.com adresinden takip edebilirsiniz.

Ziyaretçi Başvuruları

Etkinliğe ziyaretçi olarak katılmak için www.ankaraprojepazari.com/lcv adresindeki formu doldurmanız beklenmektedir.