Ana içeriğe atla

Tarım ve Tarıma Dayalı Sanayi, Turizm ve Sosyal Girişimcilik Projeleri Geliştirilmesi Odak Grup Toplantıları

4 Ağustos 2017

Ankara ilçelerinde tarım ve tarıma dayalı sanayi, turizm ve sosyal girişimcilik konularında projelerin geliştirilmesine yönelik odak grup toplantıları Eylül ayında başlıyor.

Ankara Kalkınma Ajansı, "Ankara Kırsal İnovasyon Yol Haritası 2017-2023" çalışmasında belirlenen öncelik ve eylemleri uygulamaya yönelik olarak; tarım ve tarıma dayalı sanayi, turizm ve sosyal girişimcilik konularında ilçelerdeki potansiyeli ortaya çıkarmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla birlikte proje havuzları oluşturacaktır.

İlçelerin gelişmelerine yön verecek bu çalışmaları gerçekleştirmek üzere, merkezde ve ilçelerdeki kaymakamlıklar, belediyeler, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STK çalışanları ve özel sektör temsilcilerinin katılımı ile Eylül ayında başlaması planlanan odak grup toplantıları ve çalıştaylar yıl sonuna kadar devam edecektir.

Toplantı takvimi daha sonra duyurulacak olup, toplantılara katılım sağlamak isteyen paydaşların trodoplu@ankaraka.org.tr ve/veya egokkaya@ankaraka.org.tr adresine isim, kurum ve iletişim bilgilerini göndermeleri gerekmektedir.