Ana içeriğe atla

Sosyal Sorumluluk Platformu 11. KSS Zirvesi’nde

27 Aralık 2019

Topluma yarar sağlayan ve değer katan sosyal sorumluluk çözümlerini farklı sektörlerden paydaşlarıyla buluşturan ve iş birliklerine zemin hazırlayan 11. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi, İstanbul'da Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği'nin 2009 yılından beri her yıl düzenlediği Zirve'ye iş dünyasının seçkin isimleri,  KSS alanında çalışan kurumların yöneticileri, uzmanlar, akademisyenler ve uluslararası kuruluş temsilcileri katıldı.

Zirve'de kurumsal sosyal sorumluluk konusunda ulusal stratejilerin oluşturulması çalışmalarının desteklenmesi, sürdürülebilir kalkınma amaçları alanında sivil toplum kuruluşları, kamu ve özel sektör arasında işbirliğinin geliştirilmesi için çalışmalar yapılması ve ilham veren iyi örneklerin desteklenmesi için sistemlerin oluşturulması kararı alındı.

Ajansımız bünyesinde yürütülmekte olan ve sosyal sorumluluk proje fikri sahibi sivil toplum aktörleri ile bu projelere sponsor olacak özel sektör kuruluşlarını ve gönüllü olacak bireyleri buluşturan Sosyal Sorumluluk Platformu (www.sosyalsorumluluk.org.tr) kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler de Zirve'nin "İlham Verenler" başlıklı oturumunda İzleme ve Değerlendirme Birimi Başkanı Muhammed Seyid Pehlivan'ın yaptığı sunumla katılımcılarla paylaşıldı.