Ana içeriğe atla

Matematik Öğretimi İçin Oyun Geliştirme Yarışması Ödül Töreni

9 Temmuz 2020

Ankara Kalkınma Ajansı'nın COVID-19 virüsünün yarattığı olumsuz şartlar altında yazılım geliştirme ve oyun yazılımı geliştirme kapasitesine sahip kişi kurum ve şirketleri üretim ortamına çekmek üzere Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve ODTÜ Teknokent A.Ş. iş birliğinde Matematik Öğretimi için düzenlediği Oyun Geliştirme Yarışması sonuçlanmıştır.

Yarışma kapsamında ülkemizin önemli bir sorunu olan matematik öğretimini uzaktan eğitimi destekler formata uygun olarak daha kolay bir duruma getirecek çözümleri desteklemek üzere 3., 4. ve 5. sınıflarda öğretilen matematik derslerinin tamamı ya da bir bölümü için geliştirilen 59 oyun için başvuru yapılmıştır.

Yarışmanın  Ödül Töreni sanal ortamda 10 Temmuz Cuma günü saat 10.00 da gerçekleştirilecektir. Tüm katılımcılar https://youtu.be/t1msnyuiwmw linkini tıklayarak yarışmamızın finallerini izleyebilirler.

ÖDÜLLER:

Birincilik Ödülü     :  7.500 TL

İkincilik Ödülü       :  5.000 TL

Üçüncülük Ödülü   : 2.500 TL

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLLERİ:

  • "Ankara Kalkınma Ajansı Özel Ödülü" olarak ilk üçe giren yarışmacılara Ankara Kalkınma Ajansı TechAnkara Girişimcilik Merkezi'nde 1 yıllık ofis kullanım hakkı sunulacak.
  • "Facebook Developer Circles Ankara Özel Ödülü*" olarak 1 adet Oculus Go 32 GB hediye edilecek.  (*Bu ödül için ilgili topluluğa üye olma koşulu bulunmaktadır.)
  • "ODTÜ TEKNOKENT Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi' ödülü olarak 1 yıllık ofis kullanım hakkı sunulacak.
  • "TÜRKSAT Özel Ödülü" olarak 3 kişiye kampanyalı TÜRKSAT analog kablo TV hizmeti ve 100 Mbps akıllı sınırsız internet hizmeti verilecek.