Ana içeriğe atla

Güvenli Bebekler Güvenli Yarınlar Projesi

16 Haziran 2017

Projenin kapanış toplantısı 15 Haziran 2017'de Ankara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün tarihi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Proje kapanış toplantısına, Proje Koordinatörü Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Neslihan Avcı, Ankara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları İkbal Karaman ve Osman Doğan, Ankara Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Uzmanı Mehmet Fatih Türker, bakım elemanları, koruyucu ya da evlat edinen veya koruyucu ya da evlat edinme sırasında bekleyen aileler ve çok sayıda davetli katıldı.

Bebekler Güvenli Bağlanacak

Proje ile Ankara' da koruma altında bulunan 0-2 yaş arası bebeklerin güvenli bağlanmalarını sağlamak için gerekli davranış biçimlerinin kazandırılması hedeflendi, bebeklerin bakımından sorumlu birincil kişilere ve evlat edinecek ya da koruyucu aile olacak kişilere gerekli eğitim programları uygulandı. Bu kapsamda verilen eğitimler ile bebeklerin uygun şartlarda bakımı ve geleceğin sağlıklı bireylerinin yetiştirilmesini sağlayacak uygulamaların yaygınlaştırılması amaçlanıyor. Kapanış toplantısı ile tamamlanan projede, eğitimlerini başarıyla tamamlayanlara sertifikaları da verildi.