Ana içeriğe atla

Endeavor Türkiye İle iyiGirişim ve iyiYatırım Zirveleri, 22 Kasım'da

20 Kasım 2017

iyiGirişim Zirvesi, 22 Kasım Çarşamba, TEPAV - Ankara (9:30-13:00)

Önceki senelerde Endeavor tarafından İstanbul'da gerçekleştirilen ve atölye ve paneller çerçevesinde potansiyel etkin girişimcilere odaklanan zirveler ilk defa Ankara'da, Ankara Kalkınma Ajansı, TEPAV, TOBB ETÜ Garaj ve Viveka destekleriyle düzenlenecektir.

"İnovasyonun Ticarileştirilmesi" üzerine odaklanılacak zirvede, "Proje Şirketi'nden Startup'a Geçiş" ve "ArGe'ciler için Satış ve Pazarlama" atölye ve eğitimleri verilirken Airties kurucusu Bülent Çelebi girişimcilere kendi hikayesini anlatacak. Etkinliğe erken ve ileri aşama, ArGe süreçlerine odaklanan girişimcilerin katılması önerilmektedir. Zirvenin detaylı program ve davetiyesini aşağıda bulabilirsiniz. Etkinlik ücretsizdir ve kayıt zorunludur.

Kayıt için: http://iyigirisimankara.eventbrite.com/

iyiYatırım Zirvesi, 22 Kasım Çarşamba, TEPAV - Ankara (14:30-17:30)

Melek yatırımcılıkla ilgilenenlere odaklanan iyiYatırım Zirvesi, bugüne kadar Endeavor tarafından yaklaşık 1.000 kişiye sunulmuştur. Melek yatırımcılığın süreçlerini ele alarak melek yatırım almış ve yapmış kişilerle konunun tartışıldığı etkinlik, melek yatırımcılıkla ilgilenen herkese açıktır ve ücretsizdir. Detaylı program ve davetiyeyi aşağıdabulabilirsiniz. Kayıt zorunludur.

Kayıt için: https://iyiyatirimankara.eventbrite.com