Ana içeriğe atla

Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı

12 Nisan 2019
Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı kontenjanı dolmuştur.
İlginize teşekkür ederiz.

Toplantı ile sanayi ve tarım yatırımları, girişimcilik, Ar-Ge, dış ticaret, sosyal güvenlik gibi yoğun başvuru alan ve Yatırım Destek Ofisi'ne en çok sorulan devlet destekleri ve yatırım teşviklerine ilişkin en doğru kaynaklardan bilgilendirme yapılması ve ilgili kurum kuruluşlar ile destekler hakkında bilgi almak isteyenlerin bir araya getirilmesi hedeflenmektedir.

Programda sunumu yapılacak olan destek ve teşvik unsurları, ilgili kurum ve kuruluşların yetkilileri tarafından gerçekleştirilecektir.

Yer, Tarih ve Saat

Toplantı 29-30 Nisan 2019 tarihlerinde Başkent Öğretmenevi'nde (Emniyet Mahallesi, Gazi Hastanesi Karşısı, Beşevler - Yenimahalle/Ankara) düzenlenecektir.

Program

Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı programını https://www.ankaraka.org.tr/tr/attachment/DDBT-2019.pdf?i=0&newsId=4454 bağlantısından indirebilirsiniz. Programda zaman zaman güncellemeler olabileceğini dikkate alarak geçerli program akışı için lütfen bu bağlantıyı kullanınız.

Kayıt

Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı kontenjanı dolmuştur.
İlginize teşekkür ederiz.

Toplantıya katılım ücretsiz olup kayıt yaptırılması gerekmektedir. Kayıt için https://forms.gle/681NRQkCLsXTDH81A bağlantısını kullanabilirsiniz.

İletişim

Soru ve görüşleriniz için Ankara Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi'nin ydo@ankaraka.org.tr e-posta adresi ile irtibata geçebilirsiniz.