Ana içeriğe atla

Ankara Kalkınma Ajansı E-ticaret Eğitimlerine Devam Ediyor

23 Aralık 2019

Ankara Kalkınma Ajansı,  Ankara Bölge Planı öncelikleri doğrultusunda Ankara'nın ticaret hacminin artırılması, Ankara'daki kurum ve kuruluşların e-ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi hedefi doğrultusunda düzenlenen "E-Ticaret Eğitimleri" nin 2019'daki son programını gerçekleştiriyor.

21 Aralık 2019 tarihinde başlayan dört günlük eğitimin 24 Aralık 2019 tarihinde sonra ermesi planlanıyor. Eğitim programı kapsamında dijital ticarete giriş,  e-ticaret sitesinin kurulumu, tedarikçi yönetimi, dijital pazarlama ve satış, müşteri hizmetleri yönetimi, pazar yerlerinde satış, e-ihracata giriş gibi konular 24 saatlik bir program kapsamında teorik ve uygulamalı olarak işlenecek.

Ankara Kalkınma Ajansı E-Ticaret Eğitimleri;  Ankara'da faaliyet gösteren işletme sahipleri, idarecileri, firmalarda tanıtım ve pazarlama sorumluları, dış ticaret, e-ticaret, iş geliştirme departmanı uzmanları ve sorumluları, girişimciler, e-ticaret alanında iş kurmak isteyen kişiler ve ürünlerinin satışını internet üzerinden gerçekleştirmek isteyen kooperatif ortaklarından büyük ilgi görüyor.