Ana içeriğe atla

Ankara Kalkınma Ajansı 2018 Yılı E-Ticaret Eğitimleri Başladı

6 Şubat 2018

Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Bölge Planı öncelikleri doğrultusunda Başkent'in ticaret hacminin artırılması, kurum ve kuruluşların e-ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi hedefiyle e-ticaret eğitimleri düzenliyor.

Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki grup için düzenlenen eğitimler, 6 Şubat 2018 tarihinde başladı. 24 Şubat 2018 tarihinde sonra erecek eğitim programı kapsamında dijital ticarete giriş, e-ticarette strateji ve iş planı, dijital hukuk ve gelecek eğilimleri gibi konular 24 saatlik bir program kapsamında teorik ve uygulamalı olarak işlenecek. 

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından daha önce de düzenlenen ve büyük ilgi gören e-ticaret eğitimlerine, Ankara'da faaliyet gösteren işletme sahipleri, çeşitli firmaların pazarlama sorumluları, e-ticaret alanında iş kurmak isteyen girişimciler katılım sağlıyor.

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, 2018-2020 e-İhracat Stratejisi ve Eylem Planı'nda Kalkınma Ajansları'na verilen görevlere de değinerek, "Ankara Kalkınma Ajansı günümüz şartlarında önemi artan e-ticaret alanında eğitimler vererek bu alandaki desteğini sürdürmektedir. Özellikle e-ticaret alanında büyük potansiyele sahip yöresel ürünlerin ve el emeği ürünlerinin e-ticarete konu edilmesine büyük önem veriyoruz" dedi.